Comandă rapid:  0758.258.001
 0234.533.537

Despre noi

Natura Siberica este primul brand rusesc de produse cosmetice ecologice de înaltă calitate.

Siberia este o regiune unică a Rusiei, în cazul în care fauna sălbatică a rămas neschimbată timp de secole. Pentru a supraviețui în astfel de condiții climatice aspre, ierburile și plantele din Siberia sintetizeaza substanțe active de protecție și posedă puternice proprietăți antioxidante. In prezent, compania Natura Siberica folosește aceste proprietăți uimitoare de ierburi și plante din Siberia, să transmită toată puterea lor de a salva tinerețea și frumusețea pielii și a părului. Toate plantele, care sunt utilizate în produsele cosmetice noastre, sunt culese manual. În laborator sunt studiate proprietățile lor unice, pentru a obține efectul maxim.

Produsele îndeplinesc standardele europene de produse cosmetice ecologice de calitate - acesta este confirmat de numeroase certificate de prestigiu (ICEA, Ecocert, COSMOS STANDARD, BDIH). Natura Siberica nu inseamna doar cosmetice naturale si nu doar cosmetice pe bază de plante medicinale. Aceste produse sunt primele produse rusesti cosmetice organice certificate. 

În 2013 a început construcția primei ferme organice din Rusia, care are un certificat european de bio-standard de 834/0, în cazul în care vor fi cultivate plante din Siberia rare. Construcției parcului se realizează împreună cu reprezentanții popoarelor indigene din Siberia, care cunosc specificul unic al țării lor. Ei ajuta sa fie adunate manual toate ierburile sălbatice și plantele pentru producția de cosmetice.

Natura Siberica are o serie de premii internaționale, printre care:

  • Cele mai bune produse cosmetice ecologice, COSMOPROF 2012 în Bologna, Italia
  • Cele mai bune produse ecologice pentru mame si copii 2013, Londra, Marea Britanie, naturale si produse organice din Europa
  • Cel mai bun produs al anului 2013, în conformitate cu Allure Rusia, 2013
  • Câștigător la categoria «Cel mai bun produs de îngrijire a feței» acordat de Challenger Beauty Awards la expozitia Dincolo de frumusețe, Paris.